Καλούμε τους συνυποψηφίους μας σε debate

Ανοικτή επιστολή της υποψήφιας δημάρχου Λαρισαίων, Ρένας Καραλαριώτου

Προς τους Υποψηφίους Δημάρχους Λάρισας

και τους Διευθυντές Τοπικών Τηλεοπτικών Σταθμών

 

Αγαπητοί συνυποψήφιοι,

Αξιότιμοι Διευθυντές των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών

Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα η Λάρισα να ακολουθήσει το σύγχρονο και υπεύθυνο τρόπο ενημέρωσης των πολιτών ενόψει των εκλογών της 26ης Μαϊου.

Ήρθε η ώρα, σε αυτές τις εκλογές να αποφύγουμε τους παράλληλους μονόλογους, να καθίσουμε όλοι μαζί  σε ένα τραπέζι και να παρουσιάσουμε με νηφαλιότητα τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας, για το μέλλον της πόλης μας.

Να δώσουμε τη δυνατότητα στους  πολίτες να ενημερωθούν για το περιεχόμενο των θέσων μας. Να συγκρίνουν τα προγράμματά μας πάνω στα θέματα της καθημερινότητας, της οργάνωσης ενός σύγχρονου Δήμου, της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού.

Να διαπιστώσουν  ποιος απο τους υποψηφίους μπορεί να εφαρμόσει πολιτικές που θα προσελκύσουν νέες επενδύσεις και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας στον τόπο μας.

Προτείνω να διοργανωθούν τρία θεματικά δια – καναλικά ντιμπέιτ  μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Λάρισας. Για τη σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών. Για να κάνουμε την Λάρισα πόλη πρότυπο στον πολιτικό πολιτισμό.

Η πρόταση μου απευθύνεται σε όλους τους συνυποψηφίους και σε όλους τους Διευθυντές των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών.

Οι θεματικές ενότητες μπορούν να προσδιορισθούν με  συνεννόηση και συνεργασία όλων. Η διαδικασία διεξαγωγής των ντιμπέιτ μπορεί να προσδιορισθεί με τη συνεννόηση και συνεργασία όλων μας, ώστε να διασφαλίσουμε μια πολιτισμένη πολιτική αντιπαράθεση, χωρίς αντεγκλήσεις και άσκοπες συγκρούσεις.

Θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρξει η θετική ανταπόκριση τόσο απο πλευράς υποψηφίων, όσο κι από πλευράς τοπικών Μέσων. Ώστε όλοι μαζί, να αναδείξουμε τη Λάρισα πόλη πρότυπο πολιτικού πολιτισμού.

 

Με εκτίμηση

Ρένα Καραλαριώτου   

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s