Η Ελλάδα αλλάζει, η Λάρισα επιλέγει Νέα Δημοτική Αρχή

«Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε τη Λάρισα Μπροστά. Είμαστε εδώ, ενωμένοι παρά ποτέ, να δώσουμε τη μάχη και να την κερδίσουμε! Στέλνουμε μήνυμα αυτοπεποίθησης, μήνυμα νίκης, μήνυμα ελπίδας σε όλη τη Λάρισα! Η Ελλάδα αλλάζει, η Λάρισα επιλέγει Νέα Δήμαρχο, Νέα Δημοτική Αρχή! Παρουσιάζουμε το σχέδιο μας, το όραμα και τα όνειρά μας για την πόλη που ζούμε, τις δεσμεύσεις μας για την πόλη που αγαπάμε.

Ο κ.Καλογιάννης και τα οικονομικά συμφέροντα που τον στηρίζουν δεν θέλουν να μιλάμε για το τι βιώνουμε καθημερινά στην πόλη μας. Δεν θέλουν να αναδείξουμε το ανύπαρκτο έργο. Δεν θέλουν να μιλάμε για τα εκατομμύρια που πάνε κι έρχονται, χωρίς να υπάρχει απτό έργο. Με τον κ. Καλογιάννη και τον ΣΥΡΙΖΑ, η πόλη δεν κέρδισε τίποτα -μόνον ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Τώρα, είναι, επιτέλους, ώρα για λύσεις», υπογράμμισε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.

Από το βήμα της πανηγυρικής εκδήλωσης για την παρουσίαση των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» και σε μία κατάμεστη πλατεία Ταχυδρομείου, η κ.Καραλαριώτου, δίνοντας τον τόνο της προεκλογικής της εκστρατείας ζήτησε ισχυρή εντολή, από την πρώτη Κυριακή, για μια Λάρισα του μέλλοντος, με συγκεκριμένο και οργανωμένο σχέδιο παρεμβάσεων και παρουσίασε την ομάδα των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά».  Με το πέρας της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου (Ρούσβελτ 25) του συνδυασμού.

LKS_0296

Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις

«Με τον Καλογιάννη η Πόλη δεν κέρδισε τίποτα. Μόνον ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις προνομιακές σχέσεις που έχει με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να φέρει πόρους και μεγάλα έργα στην πόλη μας. Γιατί για όσους δεν ξέρουν ο Καλογιάννης είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κέρδισε μόνο υποσχέσεις. Υποσχέσεις για την υπογειοποίηση των γραμμών του ΟΣΕ. Υποσχέσεις για το εμπορευματικό κέντρο. Υποσχέσεις για τα στρατόπεδα. Ο χρόνος που είχε στη διάθεση του τελείωσε. Η Ελλάδα σε λίγους μήνες θα έχει μία νέα κυβέρνηση. Η Λάρισα χρειάζεται μία νέα δημοτική αρχή που να μπορεί να διεκδικήσει πόρους και έργα για την πόλη. Εμείς μπορούμε. Ο Καλογιάννης απέδειξε ότι δεν μπορεί.

Για όλα αυτά που όλοι μας ξέρουμε, όλοι μας βιώνουμε, όλοι μας συζητάμε με τους φίλους μας και τους γείτονες μας, τα  συμφέροντα που στηρίζουν τον κ. Καλογιάννη θέλουν και επιθυμούν να τα κρύψουμε κάτω από το χαλί.

Θέλουν να μην τα συζητήσουμε, να μην τα αναδείξουμε. Θέλουν να μιλήσουμε μόνο για τη Λάρισα της εικονικής πραγματικότητας. Για τα εκατομμύρια ευρώ που πάνε και έρχονται, αλλά που δεν μεταφράζονται σε έργο απτό για το πολίτη, για την πόλη, για τις γειτονιές μας. Θέλουν να ξεχάσουμε όλα αυτά που δεν έγιναν πέντε ολόκληρα χρόνια και να ασχοληθούμε με τις νέες υποσχέσεις που δίνουν», σημείωσε η κ.Καραλαριώτου ασκώντας σκληρή κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή.

LKS_2929

Ειδική μνεία

Ειδική μνεία στο έργο όλων των προηγούμενων δημάρχων, Μ.Σάπκα, Αγ.Μπλάνα, Αλ.Χονδρονάσιο, Αρ.Λαμπρούλη, Χρ.Καφφέ, Κ.Τζανακούλη, έκανε η κ.Καραλαριώτου, τονίζοντας πως «ο καθένας πρέπει να κτίζει πάνω σε κάθε θετικό που άφησε ο προηγούμενος. Και όχι να τα γκρεμίζει όλα και ξεκινά από την αρχή όπως έκανε ο σημερινός Δήμαρχος. Δείχνοντας περίσσευμα μικροψυχίας και πλεόνασμα αλαζονείας. Ως Πολιτικός Μηχανικός, έχω μάθει να σχεδιάζω σε στέρεες βάσεις. Ως άνθρωπος που υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης στην τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα την περιφέρεια Θεσσαλίας απέδειξα στην πράξη ότι μπορώ να κάνω έργο, χρήσιμο για την περιοχή μας και την πόλη».

 

Εξωστρέφεια-Βιωσιμότητα-Ποιότητα

Το σχέδιο της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» βασίζεται σε τρία επίπεδα παρεμβάσεων και πολιτικών: Εξωστρέφεια, Βιωσιμότητα, Ποιότητα

Περιορίζουμε το κυκλοφοριακό πρόβλημα: Δημιουργούμε νέους χώρους στάθμευσης στην περιφέρεια, δωρεάν στους εμπόρους και εργαζόμενους οι αδιάθετες θέσεις στάθμευσης στα δύο δημοτικά πάρκινγκ του κέντρου, μειώνουμε την τιμή του εισιτηρίου ως και 50% για τους πολίτες, στο Αστικό ΚΤΕΛ.

Αντιμετωπίζουμε τα μικρά καθημερινά προβλήματα: Συγκροτούμε συνεργεία άμεσης επέμβασης, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία.

Πόλη πράσινη, καθαρή σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κοινόχρηστο χώρο: Σχεδιάζουμε και προχωράμε στη σταδιακή εφαρμογή με τέσσερα ρεύματα συλλογής απορριμμάτων, με διαλογή –από τους πολίτες- στην πηγή.

Δημιουργούμε τα καλύτερα Δημόσια Σχολεία, βελτιώνουμε τις κτιριακές υποδομές, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις αυλές και οργανώνουμε την ψηφιακή τάξη, σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ασφαλίζουμε δωρεάν όλους τους μαθητές στα Δημόσια Σχολεία, όλα τα παιδιά στα νηπιαγωγεία

Φωτίζουμε τη Λάρισα και τις συνοικίες της, με έξυπνο φωτισμό led σε κάθε γειτονιά, για μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, χωρίς να χρειασθεί να πληρώσει ο Δήμος και ο Δημότης ούτε ένα ευρώ.

Χαρτογραφούμε ψηφιακά το οδικό μας δίκτυο, σχεδιάζουμε αξιόπιστο πρόγραμμα συντήρησης και ανακατασκευής, σε βάθος τετραετίας.

Ξεκινάμε να κάνουμε τη Λάρισα έξυπνη Πόλη, με ψηφιακές δημοτικές υπηρεσίες, με εφαρμογή για τον Πολίτη «Η πόλη μου στο κινητό».

Εφαρμόζουμε σωστά το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας της Λάρισας, με 300 παρεμβάσεις στο κέντρο και στις γειτονιές.

Συγκροτούμε νέες δημοτικές υπηρεσίες: ΚΕΠ Υγείας σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, Κέντρα Καθημερινότητας, Ηλεκτρονική Κάρτα Δημότη, Ψηφιακό Δίκτυο Πολιτών για τη Συνεργασία και την Ασφάλεια, για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών με ένα κλικ, Βοήθεια στο Σπίτι – με Δίκτυο Άμεσης Τηλε-ειδοποίησης για επείγουσες ανάγκες.

Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και την τοπική αγορά:

 • Πρόγραμμα “Invest in the City”, με παροχή κινήτρων για την προσέλκυση επιχειρήσεων.
 • Σύσταση «Θερμοκοιτίδας» Νεοφυών Επιχειρήσεων, σε συνεργασία με Πανεπιστήμια και άλλους φορείς.
 • Δημιουργία Συνεργατικού Χώρου (co-working space), στην έκταση του ΕΘΙΑΓΕ, για φιλοξενία νέων επιστημόνων και επιχειρηματιών
 • Στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης Τουρισμού: για Επιχειρηματικό, Συνεδριακό / Εκθεσιακό, Ιατρικό, Τουρισμό των Ειδικών Δραστηριοτήτων και Ειδικών Γεγονότων (αθλητικός, εκπαιδευτικός, πολιτισμός κ.λπ.),
 • «Γραφεία Προώθησης στην Απασχόληση και στην Επιχειρηματικότητα», με ανάπτυξη ψηφιακής πλατφόρμας διασύνδεσης.
 • Δέσμη υποστηρικτικών δράσεων κατάρτισης για ανέργους κι εργαζόμενους

Αναδεικνύουμε το Αρχαίο Θέατρο.

Αξιοποιούμε τον Πηνειό και τον εντάσσουμε στη ζωή της Πόλης.

LKS_0418

Αλλάζει όλη η Ελλάδα

«Σήμερα, που όλη η Ελλάδα αλλάζει, εμείς μπορούμε και έχουμε πρόσβαση στα νέα κέντρα λήψης των αποφάσεων για να κερδίσει η Πόλη περισσότερα. Διεκδικούμε την ψήφο εμπιστοσύνης σας, γιατί πιστεύουμε ότι την αξίζουμε. Γιατί θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη αυτή με έργα και όχι με λόγια. Δεσμευόμαστε μόνο για αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας και της υπευθυνότητας. Με αυτές τις αρχές λειτουργεί η παράταξη Λάρισα Μπροστά. Με αυτές τις αρχές πορευτήκαμε και πορευόμαστε, οι συνεργάτες μου και εγώ. Σήμερα, παρουσιάζουμε τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, τη Λάρισα Μπροστά. Παρουσιάζουμε την ομάδα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Την ομάδα που ξεχωρίζει. Την ομάδα που μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, από την πρώτη Κυριακή», κατέληξε η κ.Καραλαριώτου.

Διαβάστε το κείμενο της ομιλίας εδώ

Egainia Eklogikou (14)

 

ΟΝΟΜΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Λάρισα Μπροστά

(Όνομα Συνδυασμού)

ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

 

Εκλογική Περιφέρεια Γιάννουλης

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 1. ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΑΒΡΙΗΛ
 2. ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟY
 3. ΜΑΜΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 4. ΜΠΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ
 5. ΜΠΖΙΩΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟY
 6. ΤΡΑΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ

 

Εκλογική Περιφέρεια Κοιλάδας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 2. ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Λάρισας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 1. ΑΓΚΑΡΙΤΣΙ ΡΟΞΑΝΑ του ΒΑΛΕΡΙΑΝ
 2. ΑΓΟΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
 3. ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ
 4. ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
 5. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 6. ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟY
 7. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 8. ΓΚΕΡΛΙΩΤΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑ (ΈΦΗ) του ΠΑΥΣΑΝΙΑ
 9. ΓΚΟΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 10. ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ
 11. ΓΚΟΥΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΞΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ
 12. ΓΟΥΛΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 13. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟY
 14. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΖΗΣΗ
 15. ΔΑΛΑΜΠΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 16. ΔΑΝΙΛΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 17. ΔΙΒΑΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 18. ΔΡΑΚΩΤΟΥ-ΝΤΑΛΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟY
 19. ΔΡΥΣΤΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟY
 20. ΖΑΧΑΡΗ ΣΟΦΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 21. ΖΗΣΗ-ΖΩΗ ΒΙΟΛΕΤΑ (ΛΕΤΑ) του ΚΡΙΣΤΟ
 22. ΖΙΟΥΡΚΑ-ΣΟΥΦΛΙΑ ΕΛΠΙΔΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
 23. ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΑΝΤΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 24. ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
 25. ΚΑΜΗΛΑΡΑΚΗ-ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ(ΜΑΙΡΗ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
 26. ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ-ΤΑΧΑ ΝΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟY
 27. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 28. ΚΥΡΙΤΣΑΚΑΣ ΒΑΪΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 29. ΚΩΤΙΝΑ-ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ (ΣΕΒΗ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 30. ΛΙΟΥΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 31. ΜΙΓΑ-ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 32. ΜΠΑΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
 33. ΝΤΕΛΙΟΥ ΑΡΕΤΗ (ΡΙΤΑ) του ΑΧΙΛΛΕΩΣ
 34. ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 35. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 36. ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΥΜΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟY
 37. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟY
 38. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΣΥΜΕΩΝ
 39. ΠΑΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟY
 40. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 41. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
 42. ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
 43. ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟY
 44. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 45. ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 46. ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 47. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 48. ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 49. ΠΡΑΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
 50. ΣΑΞΩΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟY
 51. ΣΙΑΜΑΤΑ-ΜΠΟΥΤΛΑ ΕΛΕΝΗ του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ
 52. ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ (ΟΛΙΝΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
 53. ΣΤΕΡΓΙΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 54. ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
 55. ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 56. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 57. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 58. ΤΙΒΙΚΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 59. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 60. ΤΣΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 61. ΤΣΙΝΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 62. ΦΛΩΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΥΜΙΟΣ) του ΑΝΔΡΕΑ
 63. ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 64. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
 65. ΧΑΥΤΙΚΑ-ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 66. ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Κοινότητα Γιάννουλης του Δήμου Λαρισαίων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Γιάννουλης

 1. ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 2. ΔΑΒΛΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
 3. ΚΟΥΛΟΥΨΟΥΖΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 4. ΚΟΦΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
 5. ΛΕΩΝΙΔΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΑΝΔΡΕΑ
 6. ΜΑΓΟΥΛΙΩΤΗ ΕΡΑΣΜΙΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
 7. ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
 8. ΝΟΥΛΑ ΦΑΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 9. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟY
 10. ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
 11. ΤΣΑΛΙΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Κοινότητα Φαλάνης του Δήμου Λαρισαίων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Φαλάνης

 1. ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ (ΡΕΝΟΣ) του ΙΩΑΝΝΗ
 2. ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 3. ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 4. ΜΑΛΑΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ
 5. ΜΟΚΑ-ΜΠΑΚΑΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
 6. ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ
 7. ΝΤΕΛΗ ΑΛΕΞΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 8. ΠΙΤΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 9. ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 10. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του ΠΟΛΥΔΩΡΑ

 

Κοινότητα Αμυγδαλέας του Δήμου Λαρισαίων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Αμυγδαλέας

 1. ΜΗΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 2. ΝΤΑΦΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
 3. ΠΑΖΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟY
 4. ΤΕΚΕΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΛΗ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
 5. ΤΟΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Κοινότητα Ελευθερών του Δήμου Λαρισαίων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Ελευθερών

 1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΩΜΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟY
 2. ΖΕΡΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟY
 3. ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 4. ΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 5. ΝΤΑΓΓΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 6. ΠΑΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 7. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 8. ΤΟΛΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

 

Κοινότητα Λουτρού Λαρίσης του Δήμου Λαρισαίων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Λουτρού Λαρίσης

 1. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟY
 2. ΜΑΥΡΟΜΥΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΗΛΙΑ
 3. ΜΑΥΡΟΜΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
 4. ΜΠΕΛΑΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
 5. ΠΑΛΑΜΙΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΙΩΑΝΝΗ
 6. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Κοινότητα Ραχούλας του Δήμου Λαρισαίων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Ραχούλας

 1. ΓΕΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟY
 2. ΓΩΓΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 3. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 4. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟY
 5. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΖΩΗ συζ. ΑΧΙΛΛΕΩΣ
 6. ΦΙΛΙΝΔΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ

 

1η Κοινότητα Λάρισας του Δήμου Λαρισαίων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι 1ης Κοινότητας Λάρισας

 1. ΔΟΞΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 2. ΚΑΡΑΒΑΣΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 3. ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 4. ΚΙΣΚΙΝΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
 5. ΚΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟY
 6. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 7. ΛΙΛΙΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 8. ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟY
 9. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
 10. ΜΗΤΡΑ ΛΕΜΟΝΙΑ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ
 11. ΝΙΔΕΛΚΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΑΡΣΕΝΙΟΥ
 12. ΝΙΚΟΥ ΟΛΓΑ του ΗΛΙΑ
 13. ΝΤΕΟΥΔΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 14. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
 15. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 16. ΣΔΟΥΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 17. ΤΖΗΚΑ-ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΒΑΪΑ (ΒΙΚΗ) του ΑΣΤΕΡΙΟΥ

 

2η Κοινότητα Λάρισας του Δήμου Λαρισαίων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι 2ης Κοινότητας Λάρισας

 1. ΒΗΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΑΒΒΑ
 2. ΓΙΟΒΑΝΗ ΕΥΑΝΘΙΑ (ΒΑΝΕΣΣΑ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
 3. ΓΚΑΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΖΗΣΙΜΟΥ
 4. ΓΚΕΡΚΑ-ΚΥΛΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΥ
 5. ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΟΛΓΑ του ΙΟΡΔΑΝΗ
 6. ΖΑΓΑΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 7. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ) του ΙΩΣΗΦ
 8. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟY
 9. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΩΚΙΩΝ του ΟΔΥΣΣΕΩΣ
 10. ΜΠΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 11. ΝΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 12. ΠΑΝΑΓΑΚΗ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΙΑ) του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ
 13. ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 14. ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΟΥ-ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ
 15. ΦΙΛΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 16. ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 17. ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟY

 

3η Κοινότητα Λάρισας του Δήμου Λαρισαίων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι 3ης Κοινότητας Λάρισας

 1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟY
 2. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) συζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 3. ΓΟΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 4. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
 5. ΔΑΛΑΜΠΥΡΑ ΑΝΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 6. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
 7. ΚΥΡΙΤΣΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 8. ΜΗΤΡΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟY
 9. ΜΙΧΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 10. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 11. ΠΑΤΡΙΚΙΑΔΗ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 12. ΣΚΕΝΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΗΛΙΑ
 13. ΤΕΡΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΛΙΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 14. ΤΣΙΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΒΑΪΟΥ
 15. ΤΣΙΟΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟY
 16. ΤΣΙΩΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 17. ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ

 

4η Κοινότητα Λάρισας του Δήμου Λαρισαίων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι 4ης Κοινότητας Λάρισας

 1. ΑΡΒΥΘΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 2. ΒΛΗΣΑΡΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ
 3. ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 4. ΖΙΩΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 5. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟY
 6. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 7. ΚΟΤΤΑΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟY
 8. ΛΥΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟY
 9. ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ
 10. ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟY
 11. ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΜΑΡΙΑ (ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 12. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
 13. ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
 14. ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 15. ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟY
 16. ΤΣΙΟΥΡΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
 17. ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

Κοινότητα Τερψιθέας του Δήμου Λαρισαίων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Τερψιθέας

 1. ΖΗΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΕΛΗΣΣΑΡΙΟΥ
 2. ΘΕΟΧΑΡΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ) του ΙΩΑΝΝΗ
 3. ΚΑΡΑΒΑΚΑ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
 4. ΚΩΦΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 5. ΜΑΛΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΡΙΠΙΔΗ
 6. ΝΟΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 7. ΝΤΙΝΟΥ- ΖΙΩΓΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ
 8. ΠΑΠΑΡΣΕΝΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s