Συνεργασία και σχέδιο για την προστασία της ζωής των πολιτών

«Η ασφάλεια και η προστασία της ζωής και της περιουσίας του Δημότη απαιτεί διαρκή μέριμνα και σχέδιο από τη δημοτική αρχή, έστω κι αν η αρμοδιότητα αυτή ανήκει στο Κράτος. Στηρίζουμε και στεκόμαστε αρωγοί στο έργο των πυροσβεστών και των αστυνομικών, που δίνουν αγώνα, σε καθημερινή βάση, για να αισθανόμαστε όλοι εμείς ασφαλείς», σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους επικεφαλής και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας και της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των επαφών της με εκπροσώπους αρχών και φορέων της πόλης.

RENA-Astynomia

«Η συνεργασία της δημοτικής αρχής τόσο με την Πυροσβεστική όσο και με την Αστυνομία είναι βασική προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Μοναδικός στόχος είναι η έγκαιρη αντιμετώπιση αναγκών, περιστατικών και έκτακτων καταστάσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών. Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η λειτουργία Κεντρικού Επιχειρησιακού Κέντρου για τη Δημοτική Αστυνομία, με τη χρήση πενταψήφιου τηλεφωνικού αριθμού για τους πολίτες», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s