Στα Πυροβολικά και τη συνοικία Αβέρωφ η Ρένα Καραλαριώτου

Σε δύο ακόμη συνοικίες της Λάρισας, «Πυροβολικά» και «Αβέρωφ», που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα υποδομών και κυκλοφορίας των οχημάτων βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.

Στις εν λόγω συνοικίες, η έλλειψη καθαριότητας, η έλλειψη φροντισμένων χώρων πρασίνου, η έλλειψη φωτισμού, η έλλειψη πεζοδρομίων, αλλά και οι σημαντικές ελλείψεις στις εισόδους-εξόδους προς τις κεντρικές οδούς είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά.

Η κ.Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», επισκέφθηκε διαδοχικά τη λαϊκή αγορά στην οδό Θεοφράστου, τις γειτονιές σε Πυροβολικά και Αβέρωφ, το ΚΑΠΗ στα Πυροβολικά, ενώ συναντήθηκε με κατοίκους και επαγγελματίες των δύο περιοχών.

«Με οργανωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, μπορούμε να πετύχουμε την ισόρροπη ανάπτυξη συνοικιών και κέντρου. Άμεση προτεραιότητά μας είναι η καταγραφή των κύριων προβλημάτων υποδομών, ώστε η Λάρισα να είναι μία πόλη καθαρή, περιποιημένη και φιλόξενη από τη μία άκρη ως την άλλη», σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων.  

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s