Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

* Απαντά η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

 

Χαιρόμαστε που ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σπεύδει να υπερασπιστεί τον κ.Καλογιάννη, με ακόμη μία ανακοίνωση περί “συνεργασίας”. Όπως επίσης και για τη βεβαιότητά του ότι “η δημοτική αρχή βρίσκεται με την πλευρά των εργαζομένων” -είναι εξαιρετικό επιχείρημα για τα δικαστήρια, στα οποία σέρνει τους εργαζόμενους του Δήμου ο κ.Καλογιάννης και η ομάδα του.

Ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας μυρίζει ναφθαλίνη και κάτι πολύ πιο επικίνδυνο: αυταρχισμό και φασίζουσα αντίληψη για το δημόσιο λόγο -έχουμε δημοκρατία και ελευθερία του λόγου.

Με ανακοινώσεις copy-paste και αλλαγή προλόγου και επιλόγου ανάλογα με το θέμα, ούτε ο πολιτικός σουρεαλισμός κρύβεται, ούτε ο θερμός εναγκαλισμός Καλογιάννη-ΣΥΡΙΖΑ “κουκουλώνεται”.      

Αντίθετα, αποκαλύπτεται περίτρανα πως επί 4,5 χρόνια ο κ.Καλογιάννης και η ομάδα του μελετούσαν και σχεδίαζαν, όχι έργα για τη Λάρισα, αλλά συστήματα και υποσυστήματα εξουσίας, με μόνον στόχο την παραμονή στην καρέκλα. Ακριβώς όπως μελετούσε και σχεδίαζε για την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα βαρούσε νταούλια στις αγορές.

Τα δικαιώματα των εργαζομένων δεν είναι προνόμια, να κατανέμονται σε “ημέτερους” μέσα σε κλειστά για τους πολίτες γραφεία. Είναι υποχρέωση των ανθρώπων σε θέσεις ευθύνης να τα υπερασπίζονται. Ο κ.Καλογιάννης και η πλειονότητα των συμβούλων του παραδέχθηκαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Εμείς μπορούμε. Θα έχουμε και τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων, ως η επόμενη δημοτική αρχή.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s