Περισσότερα έργα προς όφελος των πολιτών.

 

Για την συνεισφορά της στην τοπική κοινωνία και οικονομία, ως Αντινομάρχης Λάρισας βραβεύτηκε η υποψήφια δήμαρχος, κ. Ρένα Καραλαριώτου, στην ετήσια εκδήλωση του Παραρτήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).

 Έργα και μελέτες, με προγραμματισμό και στην ώρα τους”.

Έχουμε αξιόλογες τεχνικές εταιρείες στη Λάρισα και θα πρέπει να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να στηρίζει την τοπική οικονομία.

Η πρωτοβουλία της διοίκησης του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας και του προέδρου, Νίκου Παπαγεωργίου, να βραβεύσει για τη συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία τους αιρετούς Μηχανικούς που ανέλαβαν θέσεις ευθύνης στην Καλλικρατική Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι εξαιρετικά τιμητική.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, αφήσαμε ένα σημαντικό “αποτύπωμα” έργων και δράσεων, στη Λάρισα. Ως μηχανικός, ως υποψήφια δήμαρχος, είμαι πάντα δίπλα σας να στηρίζω τα αιτήματά σας και την τοπική οικονομία, για ακόμη περισσότερα έργα, πάντα προς όφελος των πολιτών”, ανέφερε στον χαιρετισμό της η κ.Καραλαριώτου.

 

Να σημειωθεί ότι την τιμητική πλακέτα έδωσε στην υποψήφια δήμαρχο, Ρένα Καραλαριώτου, ο γραμματέας της Δ.Ε. του ΤΕΕ-Κ&Δ Θεσσαλίας, Αστέριος Νάρης.

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s