ΡΕΝΑ: Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε!

 

Αγαπητοί Συνεργάτες, Φίλες και φίλοι
Σας ευχαριστώ θερμά για τη σημερινή σας παρουσία σήμερα εδώ. Και  η  δυναμική σας παρουσία  σήμερα  πιστοποιεί με τον  καλύτερο τρόπο  ότι ο συνδυασμός μας “ΛΑΡΙΣΑ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ” είναι εδώ και είναι δυνατός.
Ως επικεφαλής του Συνδυασμού, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην κάθε μια και στον κάθε ένα από εσάς, τα στελέχη, τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας  σε όλους εσάς που είστε σήμερα εδώ και εξακολουθείτε να δίνετε δυναμική σε μια δημοτική παράταξη που τιμάει την ψήφο της κοινωνίας της Λάρισας και συνεισφέρει καθημερινά με τις προτάσεις της , την κριτική της και τις μάχες που δίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο στην βελτίωση της ζωής όλων μας.
Να ευχαριστήσω, για ακόμη μια φορά, όλους του πολίτες, από κάθε συνοικία, κάθε οικισμό, κάθε γειτονιά του διευρυμένου Δήμου Λαρισαίων που εμπιστευτήκαν τον συνδυασμό μας και μας τίμησαν με την ψηφο τους .BOND9623
Και σας δηλώνω ότι Εμείς ήρθαμε για να μείνουμε  .  Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα και μόνο σκοπό : να γίνει η πόλη μας αυτή που όλοι ονειρευόμαστε.
Φιλες και Φιλοι ,
Έχουν περάσει 20 μήνες από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Αυτούς τους 20 μήνες συνέβησαν πολλές και δυσάρεστες εξελίξεις για την πατρίδα μας, για όλους μας.
Δυσάρεστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς: στην οικονομία, στην κοινωνία, στην αυτοδιοίκηση, παντού. Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα ήρθαν να προστεθούν και νέα, όπως το προσφυγικό. Τα όποια βήματα προόδου είχαν γίνει με θυσίες και κόπους, ανακόπηκαν, με τις άφρονες πολιτικές που ακολουθήθηκαν. Και τα προβλήματα, αντί να ελαττώνονται, πληθαίνουν και οξύνονται…
Δυστυχώς, οι εξελίξεις δεν ήταν καθόλου ευχάριστες και για την πόλη μας, τη Λάρισα. Με τη δημοτική αρχή Καλογιάννη, τα πράγματα αντί να βελτιωθούν –ή έστω να μείνουν στάσιμα– χειροτερεύουν.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διευρυμένη πολεοδομική ενότητα της Λάρισας πληθαίνουν: Η καθαριότητα, τα σκουπίδια, το κυκλοφοριακό, η στάθμευση, οι λακούβες, και άλλα πολλά εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους Λαρισαίους κάθε μέρα.
Η Λάρισα σε κάθε γειτονιά της, σε κάθε περιφερειακό της διαμέρισμα εξακολουθεί να χρειάζεται ουσιαστικές παρεμβάσεις. Εξακολουθεί να χρειάζεται δράσεις με σχέδιο και πρόγραμμα, που θα οδηγούν σε χειροπιαστά αποτελέσματα.
Και δυστυχώς δράσεις και αποτελέσματα δεν πρόκειται να δουν οι Λαρισαίοι από τη δημοτική αρχή Καλογιάννη, γιατί ο ίδιος και  η ομάδα του και όσοι τον στηρίζουν αποδεικνύονται καθημερινά κατώτεροι των συνθηκών.
Ανεπάρκεια παντού! Μόνο λόγια, λόγια, λόγια και υποσχέσεις. Δικαιολογίες και απόσειση ευθυνών. Αυτό είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν.
Όταν ακούω τον κ. Καλογιάννη και τους δικούς του να μιλούν περί “ζοφερού περιβάλλοντος, περί ασφυκτικού πλαισίου, περί δυσκολιών” το ερώτημα προκύπτει αυτόματα:
“Δεν τα ξέρατε όλα αυτά; Τι πιστεύατε; Ότι ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα; Πιστεύατε στα σοβαρά ότι θα λύνατε τα προβλήματα της πόλης με ωραία λόγια και υποσχέσεις;”
Όταν ακούω τον κ. Καλογιάννη και τους δικούς του να μιλούν ότι η Λάρισα θα “κάνει το άλμα στο μέλλον”, χάριν των μελετών που εκπονούνται , το ερώτημα προκύπτει αυτόματα:
“Μα δεν ξέρουν ότι οι μελέτες αυτές αποφασίσθηκαν και   προκηρύχθηκαν από την προηγούμενή δημοτική αρχή ; Και ότι οι ιδιοι  θα κριθούν από την εφαρμογή ή όχι αυτών των μελετών;”
Είμαι σχεδόν πεπεισμένη ότι ο κ. Καλογιάννης και οι όσοι τον στηρίζουν , μάλλον πίστευαν ότι οι Λαρισαίοι τον ψήφισαν για να καταργήσει το μνημόνιο ή να διώξει την τρόικα (τους “θεσμούς”! ) . Γι αυτό και προσγειώνονται ανώμαλα στην πραγματικότητα καθημερινά.
Γιατί οι Λαρισαίοι περίμεναν και περιμένουν ο Δήμαρχος τους, να ξυπνάει και να κοιμάται με τα προβλήματα τους και πώς θα τα λύσει. Δεν τους αρκούν, ούτε χρειάζονται αναλύσεις καφενείου και υψηλή πολιτική. Δουλειά και αποτελέσματα. Αυτά θέλουν!

Αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο κ. Καλογιάννης και όσοι τον στήριξαν εξαπάτησαν τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες. Υποτίμησαν τους συμπολίτες μας και συνεχίζουν να τους υποτιμούν συστηματικά. Για να καλύψουν τις ψεύτικες υποσχέσεις και την ανεπάρκειά τους, είναι άφαντοι.
Όλο αυτό το διάστημα ακούμε μόνο την ευχή … του Δημάρχου ! Μας λέει την αγωνία του , τις διαπιστώσεις του , αλλά τα προβλήματα παραμένουν και μάλιστα , πολύ πιο έντονα .

 

 

Κυριες και κυριοι ,

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε κάποια παραδείγματα  που πιστεύω ότι δείχνουν χαρακτηριστικά την πορεία  και την φιλοσοφία  της δημοτικής αρχής:

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ -ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΗΣ – ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τον Νοέμβριο λοιπόν , του 2014 ο νυν δήμαρχος έδωσε συνέντευξη τύπου , πλαισιωμένος από τους αρμόδιους αντιδημάρχους , και διαπίστωσε , αυτό που όλοι γνωρίζουμε , <ότι η πόλη , όσον αφορά το κέντρο της ,δεν λειτουργεί σωστά > και διακήρυξε ότι <θα μπει τάξη > και μάλιστα παρουσίασε και ένα χρονοδιάγραμμα δράσεων

Το Νοέμβριο του 2015 , ένα χρόνο δηλαδή μετά , ακούσαμε και πάλι τον δήμαρχο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο , με αφορμή την ψήφιση της νέας κανονιστικής , να μας λέει και πάλι  <ότι πλέον θα μπει τάξη > .

Ο εμπορικός κόσμος κατήγγειλε τον κ. Καλογιάννη, όσον αφορά το παζάρι της Λάρισας , για τα ίδια ακριβώς θέματα , που ο ίδιος ως αντιπολίτευση ηταν «λάβρος» απέναντι στην προηγούμενη  δημοτική αρχή .

Τα Χριστούγεννα η Λάρισα ήταν  μια πόλη <σκοτεινή> τόσο στο κέντρο όσο και στις συνοικίες – με εξαίρεση ότι κάνανε μονοί τους οι έμποροι – και φυσικά το  μόνο σίγουρο είναι πως ούτε ένας επισκέπτης δεν  ήρθε στην  πόλη μας από άλλα μέρη την περίοδο των Χριστουγέννων , για τον απλό λόγο πως δεν υπήρχε τίποτα που να του τραβήξει το ενδιαφέρον.

 

Υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες , όλο αυτό το διάστημα , για την στάθμευση στους πεζοδρόμους , για την καθαριότητα στην πόλη , για τις λακκούβες στους δρόμους . Για τις περιβόητες –θα μου επιτραπεί ο όρος – πλέον ασφαλτοστρώσεις –σήριαλ έχουν γίνει – που τις εξαγγείλανε το Δεκέμβριο του 2014 και τις ξανα-ανακοινώσανε πριν μια εβδομάδα περίπου , τις ίδιες !

 

Και Αναρωτιέμαι πραγματικά , γιατί, για όλα αυτά ,  η δημοτική αρχή αποφεύγει να πάρει θέση.

Στην αυτοδιοίκηση ιδιαίτερα, αξιολογούμαστε σε σχέση με την αποτελεσματικότητά μας.

Θα πρέπει να λύνουμε προβλήματα .

Αυτός είναι ο ρόλος του δημάρχου και της εκάστοτε δημοτικής αρχής .

Δεν έχουμε λεφτά μήπως ?

Μα , μας είπαν ότι έχουμε 18εκ ταμείο  !

Μας είπαν βέβαια , ότι τα 6εκ τα ζήτησε η Κυβέρνηση . Και λέμε εμείς .Δεν μπορούσε να δώσει και αλλά  6εκ στην πόλη, στην τοπική οικονομία ,  σε διάφορα έργα και να κρατήσει και τα υπόλοιπα 6εκ ταμείο?

Τη στιγμή λοιπόν που η πόλη καταρρέει, που οι λακκούβες τείνουν να γίνουν το σήμα κατατεθέν της, που η κατάσταση όσον αφορά τα πεζοδρόμια, το πράσινο, την καθαριότητα, την αγροτική οδοποιία, την στάθμευση, τείνει ανεξέλεγκτη προς το χείριστο, η δημοτική αρχή , μας λέει , ότι κρατάει όλα τα χρήματα ταμείο για το …μέλλον . Τι συμβαίνει  ?

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο θέμα της κοινωνικής πολιτικής  . Αποφασίσαμε στο Δημοτικό συμβούλιο την μείωση των δημοτικών τελών για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Πολύ σημαντικό . Ρωτήσαμε κατά την συζήτηση (Δεκέμβριο 2014) στο Δημοτικό συμβούλιο ποιο θα είναι  ότι το <οικονομικό όφελος> για τους πολίτες ?

Μας είπαν ότι θα είναι της τάξης του 1εκ ευρώ . . Στο τέλος του 2015 ζητήσαμε με έγγραφο μας να μας ενημερώσουν που διαμορφώθηκε τελικά  το <οικονομικό όφελος> για τους συμπολίτες μας από την εφαρμογή του κοινωνικού τιμολόγιου ?

Με επίσημο λοιπόν έγγραφο τους μας απάντησαν ότι δεν είναι 1εκ αλλά 169.305,40 !

 

Να διευκρινίσω και να ξεκαθαρίσω .

Δεν αμφισβητούμε την πρόθεση τους για εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής.

Όχι .

Στηλιτεύουμε όμως τα ψέματα τους , χάριν της επικοινωνιακής πολιτικής . Οι καιροί δεν το επιτρέπουν . Και βεβαίως ούτε μηδενίζουμε τις προσπάθειες που έχουν κάνει . Θα πρέπει όμως να τους πούμε ότι οι νέες κοινωνικές δομές στις οποίες αναφέρονται δεν τις δημιούργησαν αυτοι . Αυτές χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για την Φτώχεια ..

Κα η αντιμετώπιση της φτώχειας – κατά την άποψη μας – χρειάζεται ενεργητικές πολιτικές όχι παθητικές . Όχι μόνο συσσίτια . Εκτός αν αυτή είναι η φιλοδοξία τους .

Ας μας πουν λοιπόν τι ενεργητικές πολιτικές άσκησαν ή σχεδιάζουν να ασκήσουν . Πόσες θέσεις εργασίας δημιούργησαν ? μη κάνοντας τίποτα στη πόλη;

 

 

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

 

Για το Αρχαίο Θέατρο το ποιο ήταν ένα θεμα που αναδείξαμε προεκλογικά και είναι και το σήμα του συνδυασμού μας .

Αποφασίσαμε στο  δημοτικό συμβούλιο τον Ιανουάριο του 2015

α)την δημιουργία μιας  «Ειδικής Επιτροπής» για το Αρχαίο Θέατρο .  Δεν συγκροτήθηκε και βεβαίως δεν συνεδρίασε ποτέ

β) αποφασίσαμε να καταρτίσει η δημοτικής αρχή έναν < οδικό χάρτη> δηλ. τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να καταστεί το αρχαίο θέατρο επισκέψιμο και λειτουργικό – δεν έχουμε κανένα νεότερο για αυτό το θέμα

γ) αποφασίσαμε να υπάρξει ένας προγραμματισμός στο ζήτημα της χρηματοδότησης, εκ μέρους του Δήμου, των αναγκαίων μελετών – ουδέν νεότερο και πάλι .

Το μόνο θετικό και πραγματικά σημαντικό , είναι η απόφαση του υπουργείου να χρηματοδοτήσει την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου μέσω της κατεδάφισης του ΟΤ που περικλείεται μεταξύ των οδών Ύδρας , Βενιζέλου , Παπαναστασίου . Αλλά και πάλι διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας κατά πόσο η νυν δημοτική αρχή θα μπορέσει να εφαρμόσει αυτήν την απόφαση σε αγαστή συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του υπόψη ΟΤ .

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

Στο θέμα της πολιτιστικής πρωτεύουσας , η θέση μας ήταν και είναι η εξής: Είχαμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή, κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, πως στηρίζουμε την προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις μας , χωρίς ωστόσο να δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως απαραίτητη προϋπόθεση στήριξης και συνεργασίας είναι η διαφάνεια.

Δυστυχώς αυτή η προϋπόθεση που θέσαμε δεν τηρήθηκε. Γι’ αυτό και καταγγείλαμε τις αναθέσεις που έγιναν στα πρόσωπα και στις εταιρίες των Αθηνών, , υψους 170.000ευρω (αφού οι Λαρισαίοι όπως μας είπαν δεν είναι ικανοί) που ανέλαβαν την ευθύνη προπαρασκευής και παρουσίασης του φακέλου “Λάρισα – Πολιτιστική Πρωτεύουσα”. Επίσης σημειώσαμε ότι απαιτείται ρεαλισμός. Ρεαλισμός ως προς τα προσδοκώμενα οφέλη και τη σύνταξη του φακέλου .

Σημερα ανακοινώθηκε, ότι  η Λάρισα δεν προκρίθηκε , ούτε καν  στην επόμενη φάση,   ώστε να καταστεί υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το  2021. Δεν τα κατάφερε. Αν είχαν αναλάβει τουλάχιστον Λαρισαίοι το όλο project θα είχαν μείνει και τα 170.000 ευρώ που δαπάνησε η δημοτική αρχή Καλογιάννη στην πόλη μας.

Καλούμε την δημοτική αρχή και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε, να ξεκινήσει μια  προσπάθεια  στον χώρο του πολιτισμού σαν να  είναι η Λάρισα υποψήφια για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2021.Η Λάρισα έχει εξαιρετικό δυναμικό και οφείλουμε να το αναδείξουμε. Είναι αυτονόητο πως η δημοτική αρχή θα πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα τον φάκελο .

 

Για όλα αυτά τα θέματα αλλά και για πολλά άλλα-όπως το θέμα με την οδό Καραγιωργα που προχώρησε μετά και από δικές μας αλλεπάλληλες παρεμβάσεις , το θέμα που θέσαμε για τα νηπιαγωγεία , για  την προστασία των  αδέσποτων και δεσποζόμενων   ζώων   ,  έγιναν παρεμβάσεις από την παράταξη μας  προσπαθώντας να παρακινήσουμε την δημοτική αρχή  προς την κατεύθυνση της λύσης  προβλημάτων της πόλης , γιατί αυτός είναι ο δικός μας ρόλος .

Ενώ ο δικός τους ρόλος- και πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν – είναι να διοικούν   και να δίνουν  λύσεις .

Δεν πρόκειται να γίνει  Δήμαρχος  ο κ. Καλογιάννης . Είναι Δήμαρχος . Πρέπει να το πιστέψει .

 

 

Φίλες και φίλοι,

Στις εκλογές δώσαμε όλοι μαζί έναν έντιμο αγώνα , με πρόγραμμα, με όραμα, με θέσεις, χωρίς ύβρεις, συκοφαντίες και κούφιες υποσχέσεις. Αναγνωρίσαμε την προσφορά όλων των Δημάρχων της Λάρισας.

Γι αυτό μας τίμησαν οι συμπολίτες μας δίνοντάς μας την πρώτη θέση την πρώτη Κυριακή  και διπλασιασμό των ψήφων μας την δεύτερη Κυριακή ..

Το τι έγινε το αφήνουμε στο χθες …

Κοιτάμε το σήμερα και πιο πολύ κοιτάμε το αύριο της Λαρισας .

Από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να δίνουμε με μαχητικότητα, σοβαρότητα και συνέπεια τον αγώνα για τα συμφέροντα της Λάρισας και των Λαρισαίων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα όργανα του Δήμου.

Στόχος μας ήταν και είναι, όχι να κάνουμε άγονη κριτική, αλλά να συμβάλλουμε αποφασιστικά ώστε να γίνει πραγματικό έργο και να δοθούν λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

Δώσαμε στον κ. Καλογιάννη και στην δημοτική του αρχή την περίοδο χάριτος που εδικαιούτο. Θέσαμε το πρόγραμμα και τις προτάσεις μας στη διάθεσή του. Ήμασταν διαρκώς παρόντες για να συμβάλλουμε με τις ιδέες μας σε κάθε θετική πρωτοβουλία.

Και τι είδαμε;

Ανεπάρκεια παντού. Αποσπασματικές και κακές αντιγραφές του προγράμματός μας. Προσπάθειες κομματικοποίησης , ανισότητες και μεροληψίες. Και πάνω από όλα βλέπουμε καθημερινά πλήρη αδυναμία επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματος.

 

Πριν δύο χρόνια τέτοιες μέρες είχαμε ξεκινήσει –ως συνδυασμός– μια μεγάλη έρευνα καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η πόλη και οι συμπολίτες μας. Με τα ερωτηματολόγια που διανείμαμε σε όλη την πόλη .

Την ίδια μεγάλη έρευνα θα ξεκινήσουμε και τώρα, τις επόμενες εβδομάδες.

 

Υπάρχουν και μερικοί που μας <κατηγορούν> ότι δήθεν δεν κάνουμε δυναμική αντιπολίτευση. Από την πρώτη στιγμή που εξήγγειλα την υποψηφιότητά μου στο Δημοτικό Ωδείο –πριν δύο χρόνια– ήμουν ξεκάθαρη:

Πάντοτε αντίπαλός μου ήταν τα προβλήματα, όχι τα πρόσωπα. Πάντοτε ασχολήθηκα με την παραγωγή έργου κι όχι με τι λένε οι άλλοι. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Θα μείνουμε μακριά από αντιπαλότητες, φτηνούς λαϊκισμούς, κενές υποσχέσεις και οτιδήποτε νοσηρό φέρνει μαζί του το χθες.

Γι’ αυτό και σήμερα , στέλνουμε ένα μήνυμα . Στέλνουμε το μήνυμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ .

Καλούμε σε   συστράτευση και κινητοποίηση όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, όλες εκείνες τις  ομάδες με τις οποίες μας ενώνουν πολύ περισσότερα από αυτά που μπορεί να μας χωρίζουν . Όλες τις Λαρισαίες και όλους τους Λαρισαίους για να κάνει η πόλη μας , – πραγματικά – το άλμα προς το μέλλον .

Μια σύγχρονη πόλη δεν μπορεί να πορεύεται χωρίς όραμα, χωρίς ταυτότητα, χωρίς μεσομακροπρόθεσμο σχεδιασμό, χωρίς σαφείς στόχους ..

 

Η Λάρισα χρειάζεται μια νέα αρχή!

 

Ο συνδυασμός μας «Λάρισα Νέα Αρχή» είναι εδώ!

Είμαστε η πολιτική δύναμη που θα δίνει πάντα τη μάχη για τη νίκη της Λάρισας. Γιατί αυτό που μετράει είναι να βγει νικήτρια η Λάρισα και όχι μια παράταξη ή κάποιο πρόσωπο.

Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε κάθε στιγμή στο πλευρό όλων των πολιτών της Λάρισας. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ελπίδα στους Λαρισαίους και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να γίνει η πόλη μας αυτή που όλοι ονειρευόμαστε. Μια σύγχρονη, καθαρή, όμορφη, ευρωπαϊκή πόλη.

Το χρωστάμε στους νέους και τις νέες της πόλης μας, που τους πληγώνει η αναποτελεσματικότητα, η αδιαφορία, η αδράνεια.

Τους νέους και τις νέες, που ζητούν ειλικρίνεια, αποτελεσματικότητα και ευκαιρίες.

 

Εμεις θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε τα μηνύματα του Συνδυασμού μας να φτάσουν παντού:  σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά και δρόμο του διευρυμένου Δήμου Λαρισαίων.

Με τη δύναμη των συμπολιτών μας συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, ώστε να κάνει η Λάρισα τη Νέα Αρχή που δικαιούται. Αυτό επιδιώκουμε με όλες μας τις δυνάμεις κι αυτή είναι η δική μου δέσμευση.

Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s