Δήλωση Ρένας για το Αποτέλεσμα των Εκλογών (Β’ Γύρος)

ΡΕΝΑ - ΛΕΥΚΟ

«Οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι σήμερα έκαναν την επιλογή τους. Μια επιλογή η οποία θα καθορίσει το μέλλον της Λάρισας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η απόφασή αυτή των συμπολιτών μας είναι απολύτως σεβαστή. Εμείς είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα που πετύχαμε. Είμαστε υπερήφανοι γιατί απευθυνθήκαμε στους λαρισαίους και τις λαρισαίες ανοιχτά και με ειλικρίνεια, με συγκεκριμένες θέσεις και πρόγραμμα και όχι με υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Πάνω από όλα είμαστε υπερήφανοι –και γι αυτό είμαι και προσωπικά υπερήφανη– γιατί δώσαμε έναν ποιοτικό και έντιμο αγώνα, με αξιοπρέπεια και ήθος, χωρίς ψέματα, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς παζαρέματα.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσους μάς στήριξαν και την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όλους όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα που πετύχαμε. Συγχαίρω το νέο δήμαρχο της πόλης για την εκλογή του και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του. Τα προβλήματα της πόλης μας και των συμπολιτών μας είναι γνωστά και συγκεκριμένα. Ελπίζω και εύχομαι η νέα δημοτική αρχή να τα λύσει.

Με τη δύναμη που μας δίνει η ψήφος των συμπολιτών μας, θα δώσουμε με μαχητικότητα και συνέπεια τον αγώνα για τα συμφέροντα της Λάρισας και των Λαρισαίων μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και τα όργανα του Δήμου.»

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s