Μήνυμα Ρένας για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Επ’ ευκαιρίας της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων την Τρίτη 27 Μαΐου, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της ανεξάρτητες αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα – Νέα Αρχή», κ. Ρένα Καραλαριώτου, απηύθυνε τις ευχές της για καλή επιτυχία στους υποψήφιους, τονίζοντας:

«Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων την Τρίτη 27 Μαΐου, εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία για τη δικαίωση των κόπων τους στους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες της Λάρισας που συμμετέχουν σε αυτές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη και στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που δίνουν το δικό τους αγώνα, στηρίζοντας τις υποψήφιες και τους υποψήφιους, στην προσπάθειά τους για την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ανώτατης και της Ανώτερης Εκπαίδευσης.»

Απευθυνόμενη στις μαθήτριες και τους μαθητές ου συμμετέχουν στις εξετάσεις η κ. Καραλαριώτου επισημαίνει: «Οι Πανελλήνιες εξετάσεις  είναι από τις πρώτες μάχες που καλείστε να δώσετε αλλά παράλληλα αποτελούν την αφετηρία για μία νέα αρχή στη ζωή σας, με νέους στόχους, όνειρα και προσπάθειες. Ο «αγώνας» αυτών των ημερών είναι δύσκολος και για το  λόγο αυτό χρειάζεται να οπλιστείτε με επιμονή, υπομονή, θάρρος και κουράγιο. Είτε πετύχετε όμως, είτε όχι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εξετάσεις αυτές αποτελούν, απλώς, μία στάση στη ζωή σας. Να είστε σίγουροι  ότι  τα επόμενα χρόνια, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον καθένα σας προσωπικά, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες γνώσεων για εσάς, θα ζήσετε νέες εμπειρίες και σίγουρα θα αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να χτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας. Εύχομαι η δική σας γενιά να ανοίξει το δρόμο σε μία πορεία ανάπτυξης για τη χώρα και τον τόπο μας,  συμβάλλοντας αποφασιστικά σε μία νέα εποχή προόδου, σε ένα νέο ξεκίνημα.»

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s