Περιοδεία Ρένας σε Γιάννουλη, Φαλάνη και Δασοχώρι

Giannouli_01

«Η Γιάννουλη γυρίζει σελίδα»

Τη δημοτική κοινότητα της Γιάννουλης επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από συνεργάτες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της, ενώ προηγουμένως επισκέφθηκε τις εργατικές κατοικίες στην περιοχή όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους.

«Βασική προτεραιότητά μας ως νέα δημοτική Αρχή θα είναι η μελέτη και κατασκευή της περιμετρικής οδού, έκταση που έχει ήδη απαλλοτριωθεί από την πράξη εφαρμογής και η οποία ξεκινάει από τον πύργο του Χαροκόπου, εφάπτεται του οικισμού από την βορεινή πλευρά και καταλήγει πάλι στην οδό Κοζάνης πίσω από το κοιμητήριο. Στο εγκεκριμένο σχέδιο της Γιάννουλης προβλέπεται ότι ο κεντρικός δρόμος μετατρέπεται σε γραμμικό πάρκο χωρίς να αλλάζουν οι χρήσεις των υφιστάμενων παράπλευρων οδών. Το έργο αυτό θα αλλάξει άρδην την εικόνα και το επίπεδο του οικισμού. Επίσης, η κατασκευή αστικού κέντρου υγείας και η αξιοποίηση των 50 στρεμμάτων της παλαιάς εμποροπανήγυρης, που προβλέπεται ως χώρος πάρκου από το σχέδιο πόλης, αποτελούν μέρος του προγράμματός μας» σημείωσε η επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα Νέα Αρχή» κ. Ρένα Καραλαριώτου, η οποία έκλεισε την ομιλία της προς τους πολίτες λέγοντας: «Φυσικά, ζητήματα της καθημερινότητας όπως έργα οδοποιίας, καθαριότητα της περιοχής και φωτισμός θα αντιμετωπισθούν άμεσα.»

Falani_03

«Νέα αρχή για τη Φαλάνη και το Δασοχώρι»

«Στόχος μας ως «Λάρισα – Νέα Αρχή» είναι η πλήρης ένταξη της Φαλάνης στη ζωή της πόλης της Λάρισας». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία της στους κατοίκους του οικισμού η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς συμβούλους στην περιοχή.

Στην ομιλία της προς τους κατοίκους του οικισμού η επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή» ανέφερε: «Προτεραιότητά μας είναι να συνταχθεί το σχέδιο πόλης του οικισμού, με πολεοδόμηση κατά πολεοδομική ενότητα ή γειτονιά, αναγνώριση της υφιστάμενης ρυμοτομίας στο εσωτερικό του οικισμού με διαπλατύνσεις όπου είναι εφικτό και σχεδιασμό νέας, σύγχρονης ρυμοτομίας στις επεκτάσεις του οικισμού. Είναι αυτονόητο ότι θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα καθημερινότητας. Στη συντήρηση των δρόμων και πεζοδρομίων, στη συντήρηση και τον καθαρισμό των πάρκων και των πλατειών της περιοχής. Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Πολιτικής που θα εφαρμόσουμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας την εύρεση ενός κατάλληλου χώρου που θα στεγάσει το ΚΑΠΗ της περιοχής, για να λειτουργεί ως χώρος συγκέντρωσης και αναψυχής των ηλικιωμένων κατοίκων.»

Dasoxori_01

Σημειώνεται ότι η κ. Καραλαριώτου επισκέφθηκε επίσης τον οικισμό του Δασοχωρίου όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα του οικισμού και τις λύσεις που προτείνει η «Λάρισα Νέα Αρχή».

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s