Επισκέψεις Ρένας σε Φορείς και Υπηρεσίες της Πόλης

 

ΔΕΥΑΛ

Στη ΔΕΥΑΛ: «Το νερό θα παραμείνει δημόσιο αγαθό»

Επίσκεψη στη ΔΕΥΑΛ πραγματοποίησε η κ. Καραλαριώτου όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ, Αχιλλέα Μητράκο και με τους εργαζόμενους. Στη συνάντηση μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΥΑΛ. Από την πλευρά της η κ. Καραλαριώτου ξεκαθάρισε ότι τάσσεται κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού και δήλωσε: «Θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους ώστε να μη χαθούν θέσεις εργασίας.»

ΔΟΥ

Σε Α’ & Β’ ΔΟΥ: «Η υπερφορολόγηση γονατίζει τους πολίτες. Θα δώσουμε έμφαση στην Κοινωνική Πολιτική»

Την Α’ και Β’ Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) Λάρισας επισκέφθηκε η κ. Καραλαριώτου, όπου συζητώντας με τους Διευθυντές των υπηρεσιών, κ. Ζήση Μπαλμπούζη και κ. Ελένη Τζιότζιου αντίστοιχα, ενημερώθηκε για τα ζητήματα λειτουργίας της υπηρεσίας, ενώ κυριάρχησε το θέμα των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας. «Οι πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που μεγεθύνονται και εξαιτίας της υπέρμετρης φορολόγησης. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόγραμμα Κοινωνικής Πολιτικής προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο κοινωνικής προστασίας ώστε να βοηθηθούν όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη» υπογράμμισε η υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Ρένα Καραλαριώτου.
ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Στο Δήμο Λαρισαίων: «Μαζί θα δουλέψουμε για να αλλάξουμε τη Λάρισα»

Ιδιαίτερη αναφορά στο αξιόλογο προσωπικό που διαθέτει ο Δήμος Λαρισαίων έκανε η κ. Ρένα Καραλαριώτου κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο κτίριο του Δήμου Λαρισαίων: «Είναι πολύ σημαντικό ότι οι υπηρεσίες του Δήμου στελεχώνονται από αξιόλογους και ικανούς ανθρώπους», ενώ συνέχισε «Με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου Λαρισαίων και με τους αξιόλογους υπαλλήλους θα έχουμε καθημερινή και ουσιαστική συνεργασία, με μοναδικό μας στόχο να λύσουμε τα προβλήματα των πολιτών και να αλλάξουμε τη Λάρισα.»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στη Δ/νση Περιφερειακής Εκπαίδευσης: «Στηρίζουμε τη δημόσια δωρεάν Παιδεία»

Τα προβλήματα και τις ελλείψεις στο χώρο της εκπαίδευσης στην πόλη μας είχε την ευκαιρία να συζητήσει η κ. Καραλαριώτου με την Διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Βάσω Ζιάκα. Συζητήθηκαν επίσης οι ανάγκες σε υποδομές, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη ανέγερσης σχολείου ειδικής αγωγής.  Στη συνέχεια, επισκέφθηκε διαδοχικά τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου συναντήθηκε με τον προϊστάμενο, κ. Βασίλειο Σακελλαρίου καθώς και τον προϊστάμενο, κ. Αθανάσιο Μαργαριτόπουλο της Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. «Θα αγωνιστούμε για να εξασφαλίσουμε τις υποδομές ώστε τα παιδιά μας να έχουν την κατάλληλη παιδεία» σημείωσε η κ. Καραλαριώτου.

ΙΕΚ

Σε Α’ & Β’ ΙΕΚ: «Οι μαθητές της Λάρισας θα έχουν την εκπαίδευση που τους αξίζει»

Διαδοχικές συναντήσεις είχε η κ. Καραλαριώτου με τους Διευθυντές των Α’ και Β’ ΙΕΚ, κ.κ. Ευάγγελο Αθανασιάδη και Ευθύμιο Παπαδογιάννη αντίστοιχα, καθώς και με εκπαιδευτές και σπουδαστές των ινστιτούτων κατάρτισης, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα προγράμματα σπουδών που υλοποιούνται στο πλαίσιο λειτουργίας τους, τονίζοντας ότι «η στήριξη και η συνεργασία ως νέα δημοτική αρχή πρέπει να θεωρείται δεδομένη».

???????????????????????????????

Σε ΟΑΕΕ: «Θα επιδιώξουμε γενναία ρύθμιση για να βγουν από το αδιέξοδο οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις της Λάρισας»

Την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί επαγγελματίες στη Λάρισα, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει η κ. Καραλαριώτου κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Τμήμα Λάρισας του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών. «Με δημόσια τοποθέτησή μας πριν από λίγες εβδομάδες, συνταχθήκαμε στο πλευρό των εμπόρων και επαγγελματιών, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται μια θαρραλέα ρύθμιση που θα δίνει λύσεις στα ζητήματα που ταλαιπωρούν τους ελεύθερους επαγγελματίες και η οποία θα συμβάλλει στην άρση του αδιεξόδου στο οποίο έχουν περιέλθει χιλιάδες ασφαλισµένοι του ΟΑΕΕ.» σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ_1

Στο Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας: «Θα φροντίσουμε ώστε να έχουν νομική υποστήριξη οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη»

Η κ. Καραλαριώτου είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με το νέο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, κ. Δημήτρη Κατσαρό και τα μέλη του συλλόγου για τους τρόπους συνεργασίας με τη νέα δημοτική Αρχή. «Σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας θα φροντίσουμε να υπάρξει δωρεάν νομική υποστήριξη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως  δανειολήπτες και υπερχρεωμένα νοικοκυριά, γυναίκες θύματα κακοποίησης και γενικότερα σε πολίτες που έχουν ανάγκη» υπογράμμισε η κ. Καραλαριώτου.

???????????????????????????????

Στη Ισραηλίτικη Κοινότητα Λάρισας: «Θα συνεργαστούμε στενά για την ανάδειξη της Λάρισας»

Θερμής υποδοχής έτυχε στην Ισραηλίτικη Κοινότητα Λάρισας η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μωρις Μαγρίζος και τα μέλη της εξήραν την άψογη συνεργασία που είχαν μέχρι στιγμής με την κ. Καραλαριώτου από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη. Η κ. Καραλαριώτου τους ευχαρίστησε θερμά σημειώνοντας ότι η άψογη συνεργασία με την Κοινότητα θα συνεχιστεί και από τη θέση της Δημάρχου Λαρισαίων.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s