Επισκέψεις Ρένας στη Νέα Σμύρνη και τα «Νταμάρια»

Nea_Smyrni_04
Ρένα: «Η Λάρισα γυρίζει σελίδα και μαζί και η Νέα Σμύρνη»

Η Νέα Σμύρνη θα γίνει πιο ασφαλής

«Είναι απολύτως επιτακτικό το αίτημα των πολιτών της Νέας Σμύρνης για ενίσχυση της ασφάλειας στη συνοικία. Κάθε πολίτης, είτε ζει στο κέντρο είτε σε πιο απομακρυσμένες συνοικίες έχει το δικαίωμα να ζει με ασφάλεια και είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Για το λόγο αυτό, θα φροντίσουμε μεταξύ άλλων ώστε η συνοικία να έχει τον κατάλληλο φωτισμό» σημείωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή» κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη συνοικίας της Νέας Σμύρνης όπου είχε την ευκαιρία σε μεγάλη συγκέντρωση να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων από κοντά.

Η κ. Καραλαριώτου, μιλώντας στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης στην οδό Σωκράτους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας κάναμε έργο στη Νέα Σμύρνη. Χρηματοδοτήσαμε και κατασκευάζουμε την οδό Καράγιωργα που θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στην περιοχή  καθώς δεν θα διέρχονται πλέον βαρέα οχήματα. Στόχος είναι η άμεση αναβάθμιση της οδού Σωκράτους καθότι αποτελεί μια από τις κύριες εισόδους της πόλης. Δε σταματήσαμε όμως εκεί. Χρηματοδοτήσαμε την κατασκευή του 33ου δημοτικού σχολείου βάζοντας τέλος στο πρόβλημα της διπλοβάρδιας. Η αναβάθμιση της Νέας Σμύρνης ξεκινάει από την επομένη μέρα.»

Nea_Smyrni_01

Θερμή υποδοχή στη Ρένα από τους Ρομά στα «Νταμάρια»

«Οι Ρομά πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αλλά και στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Επιπλέον, θα πρέπει εξεταστεί η αποσυμφόρηση του οικισμού των Νταμαρίων καθότι η πυκνή κατοίκηση αποτελεί μεγάλο πρόβλημα.  Μεγάλη έμφαση επίσης πρέπει να δοθεί στην καθαριότητα της περιοχής. Ως νέα δημοτική Αρχή, δεσμευόμαστε ότι η καθημερινότητα των Ρομά συμπολιτών μας θα αλλάξει και θα βελτιωθεί αισθητά με ουσιαστικές παρεμβάσεις στη συνοικία.» κατέληξε η υποψήφια δήμαρχος κ. Καραλαριώτου μιλώντας σε πλήθος Ρομά πολιτών στην περιοχή Νταμάρια.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s