“Διαρκής στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των Λαρισαίων και των επισκεπτών της πόλης μας”: Επίσκεψη Ρένας στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ

ΚΤΕΛ
Ρένα: «Στόχος οι υπηρεσίες ποιότητας στους Λαρισαίους επιβάτες, αλλά και στους επισκέπτες της πόλης»

Με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα – Νέα Αρχή», κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού, στο πλαίσιο του διαλόγου της με φορείς και συλλόγους της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Καραλαριώτου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά για τα θέματα που αφορούν στις μετακινήσεις των πολιτών. Ο πρόεδρος κ. Μανδήλας εξήρε το έργο της κ. Καραλαριώτου ως Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας και την ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία και συμπαράστασή της, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και θα αναβαθμιστεί εφόσον αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.

«Αυτό που προέχει και είναι το πλέον σημαντικό είναι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισα να συνεχίσει να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες, αλλά και να τις βελτιώσει, σε συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της πόλης μας και στο πλαίσιο του οράματός μας για την ανάδειξη της Λάρισας ως  τουριστικού προορισμού, το ΚΤΕΛ Λάρισας, σε συνεργασία με το Δήμο, θα επιτελέσει σημαντικό έργο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση της επιβατικής κίνησης των Λαρισαίων πολιτών, αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας» υπογράμμισε η κ. Καραλαριώτου.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s