Επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας

ΠΥΡ ΛΑΡ2
Ρένα: «Ως νέα δημοτική Αρχή Θα συνεργαστούμε άψογα με τα σώματα ασφαλείας με στόχο την προάσπιση της ζωής των συμπολιτών μας»

«Ο αγώνας των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας είναι αξιοθαύμαστος, όπως και η συνέπεια την οποία επιδεικνύουν κάθε φορά που προκύπτει έκτακτη ανάγκη. Το στελεχειακό δυναμικό και η Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος της πόλης μας επιτελούν εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό έργο σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και για αυτό είναι άξιοι συγχαρητηρίων.»

Τα παραπάνω τόνισε, εξαίροντας το σημαντικό έργο των πυροσβεστών, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής  αρχής «Λάρισα – Νέα Αρχή», κ. Ρένα Καραλαριώτου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας.

Σύσσωμη η ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενη από τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, κ. Νικόλαο Μιχαλάκη, το Διοικητή Π.Σ. Λάρισας, κ. Ιωάννη Σκούπρα, το νέο Υποδιοικητή, κ. Γεώργιο Λεονταρίδη, το Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, κ. Νικόλαο Μητσογιάννη και τον Υποδιοικητή κ. Κωνσταντίνο Ασαλουμίδη, μαζί με το έμψυχο δυναμικό της Υπηρεσίας παραβρέθηκε στη συνάντηση, ευχαριστώντας την κ. Καραλαριώτου και για την έως τώρα συνεργασία τους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Μιχαλάκης «με την κ. Καραλαριώτου είχαμε μία άψογη συνεργασία από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη  Λάρισας και ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί. Έχει αποδείξει τόσα χρόνια ότι ήταν κοντά μας, συνδράμοντας έμπρακτα στο έργο μας, στα μεγάλα συμβάντα, όπως την πυρκαγιά που ξέσπασε πέρυσι στις αρχές του καλοκαιριού στο στρατόπεδο της 361 ΠΑΠ Ελασσόνας, αλλά και σε υπηρεσιακά μας ζητήματα, που έχρηζαν της βοήθειας της Αντιπεριφέρειας Λάρισας, για την επίλυσή τους. Ευελπιστούμε και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία, προς όφελος τελικά των πολιτών, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και ακόμη καλύτερα και με τη νέα Δημοτική Αρχή».

Από την πλευρά της η κ. Καραλαριώτου εξήρε το υψηλό φρόνημα των πυροσβεστών, που προσφέρουν εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό έργο, καθημερινά, υπό δύσκολες συνθήκες και τόνισε:

«Στόχος μας ως «Λάρισα – Νέα Αρχή» είναι να έχουμε μία άψογη συνεργασία με τα σώματα ασφαλείας, σε θέματα Πολιτικής Προστασίας. Είμαστε εδώ σήμερα για να δείξουμε την έμπρακτη στήριξή μας σε όλους εσάς που με υψηλό φρόνημα και με αυταπάρνηση καταβάλλετε εξαιρετική προσπάθεια καθημερινά για την προάσπιση της προστασίας των πολιτών και ταυτόχρονα να σας συγχαρούμε για αυτό το έργο. Η νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται δίπλα σας, θα στηρίξει την προσπάθειά σας, από οποιοδήποτε τομέα είναι εφικτό, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στο πλαίσιο της Προστασίας του Πολίτη και δεσμεύομαι προσωπικά ότι η αγαστή συνεργασία που έχουμε εδραιώσει με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα συνεχιστεί και θα αναβαθμιστεί, με μοναδικό μας στόχο την ασφάλεια και την υπεράσπιση της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας και της τάξης στην πόλη μας.»

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s