Επίσημη παρουσίαση Προγράμματος του Συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή»

programma renaΛίγες μέρες μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης του συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή», η υποψήφια Δήμαρχος Ρένα Καραλαριώτου θα παρουσιάσει στους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Μαΐου στις 12:00, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 19, θα παρουσιαστεί η ολοκληρωμένη πρόταση της πολιτικής που θα εφαρμόσει η κ. Καραλαριώτου εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος Λαρισαίων στην αναμέτρηση της 18ης  Μαΐου.

«Παρουσιάσαμε στους πολίτες τους ανθρώπους που στελεχώνουν το συνδυασμό μας και που την επομένη των εκλογών θα ριχτούν στη δουλειά για να αλλάξουμε την πόλη μας. Τώρα, θα παρουσιάσουμε στους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες την συνολική μας πρόταση για το πώς σκοπεύουμε να γυρίσουμε σελίδα για τη Λάρισα και να υλοποιήσουμε το όραμά μας για την πόλη που όλοι μας αγαπάμε. Τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες είναι γνωστά, οι προτεραιότητες για τη νέα δημοτική Αρχή είναι σαφείς. Δεν περιμένουμε ούτε μέρα. Από τη στιγμή που θα αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου, θα ξεκινήσει η πλήρης εφαρμογή του προγράμματός μας. Ενός προγράμματος στο οποίο αναφέρεται με λεπτομέρεια η πολιτική που θα ασκήσουμε σε κάθε τομέα διοίκησης του Δήμου. Ενός προγράμματος με όραμα, με συγκροτημένες προτάσεις, ένα πρόγραμμα εφαρμόσιμο, για την υλοποίηση του οποίου τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.» σημείωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή» κ. Ρένα Καραλαριώτου.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s