Συμμετοχή Ρένας Καραλαριώτου στο πρώτο φετινό “Run Greece”

rungrc_larisa

Η υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου συμμετείχε στο χθεσινό “Run Greece” υπογραμμίζοντας έμπρακτα την σημασία που έχει η διοργάνωση για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής. Μαζί της πλήθος Λαρισαίων, μεταξύ των οποίων πολλοί φίλοι της υποψήφιας Δημάρχου, όπως ο διακεκριμένος Λαρισαίος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, αλλά και οι περισσότεροι πολιτικοί της «αντίπαλοι» στην διεκδίκηση της Δημαρχίας! 

Η Λάρισα φιλοξένησε χθες, Κυριακή 30 Μαρτίου, τον πρώτο της φετινής σειράς αγώνων “Run Greece”, που ξεκίνησε πέρυσι και κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και να βγάλει στους δρόμους της περιφέρειας πολίτες όλων των ηλικιών. Η σειρά αγώνων “Run Greece” διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και με την χορηγία εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

Στόχος των διοργανωτών ήταν η Λάρισα να επιτύχει ρεκόρ συμμετοχών, να καταφέρει να οδηγήσει ακόμη περισσότερους πολίτες στους δρόμους της πόλης και να δώσει το σύνθημα ενόψει των επόμενων πέντε αγώνων.

Με τον Περιφερειάρχη Λάρισας Κ. Αγοραστό
Με τον Περιφερειάρχη Λάρισας Κ. Αγοραστό `Με τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη

Με τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s