Ο Αντώνης Πράπας στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Καραλαριώτου

ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΑΠΑ

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων κ. Αντώνης Πράπας τάχθηκε στο πλευρό της Ρένας Καραλαριώτου και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Λάρισα – Νέα Αρχή».

«Με τη Ρένα μιλάμε την ίδια γλώσσα και θα προχωρήσουμε μαζί για τη Νέα Αρχή που έχει ανάγκη ο Δήμος Λαρισαίων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πράπας. Ειδικότερα, έπειτα από συζητήσεις που είχαν όλο αυτό το διάστημα, η κ. Καραλαριώτου και ο κ. Πράπας κατέληξαν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας τους στη βάση των στόχων και των προγραμματικών αρχών που έχει καταθέσει ο συνδυασμός «Λάρισα – Νέα Αρχή».

Ο κ. Πράπας έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους Λαρισαίους δημότες:

«Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή. Εποχή προσκλήσεων, προβληματισμών, αντεγκλήσεων. Για να βελτιώσουμε όμως τη ζωή μας και εν προκειμένω την πορεία του Δήμου μας επιβάλλεται να συνεργαστούμε να επιδείξουμε κατανόηση και αλληλεγγύη μεταξύ μας.

Χρόνια τώρα στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας προσπάθησα με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ και θεωρώ ότι τίμησα όποια θέση ευθύνης μου ανατέθηκε. Τώρα που ανανεώνω το συμβόλαιο με κάθε συνδημότη μου, δεσμεύομαι εκ νέου να τηρήσω και αυτό, αφού για μένα είναι σκοπός ζωής.

Γνωρίζω τις ανάγκες σου.

Κατανοώ την αγωνία και τους φόβους σου.

Σου μοιάζω σε δύναμη μα και σε αδυναμία γι’ αυτό και επιθυμώ να σφίξουμε τα χέρια, να κοιταχτούμε στα μάτια, κι από κοντά να διαλύσουμε τις όποιες τυχόν αμφιβολίες με την προσωπική μας επαφή.

Κατέρχομαι λοιπόν ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Λάρισα – Νέα Αρχή» της κ. Ρένας Καραλαριώτου, σεβόμενος όλους τους υποψηφίους Δημάρχους αλλά και συνυποψήφιους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων χωρίς να «παρακολουθώ» τους μεταξύ των διαξιφισμούς.

Επιθυμώ την αναζωογόνηση όλων των τομέων στο Δήμο μας. Επιθυμώ να μιλάμε την ίδια γλώσσα, υπό την έννοια ότι όλοι μας θα γονιμοποιήσουμε προς όφελος των συνδημοτών μας τις καλύτερες των ιδεών και  απόψεων, χωρίς περιττές δογματικές αγκυλώσεις.

Για μένα ανθρωπιά είναι να βρίσκουμε λύσεις, η δε ενασχόληση με τα κοινά ο τρόπος για να τις εφαρμόζουμε.

Υποσχόμενος λοιπόν μια πραγματική εκπροσώπησή σας, συμβάλλω σε μια Νέα Αρχή για το Δήμο μας με βάσιμη ελπιδοφόρα προοπτική, με σεβασμό στο χθες για ένα καλύτερο αύριο.»

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s