Ολοκληρώνεται με το ελαιόλαδο η Δωρεάν Διανομή Τροφίμων από την Αντιπεριφέρεια Λάρισας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Με τη διανομή 70 τόνων ελαιολάδου που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης 20/2/2014 στη Σκεπαστή Αγορά σε φορείς της Λάρισας, ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που υλοποίησε η  Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Οι 70 τόνοι ελαιολάδου έρχονται να προστεθούν στους 152 τόνους βασικών ειδών διατροφής, όπως ζυμαρικά, φέτα, γραβιέρα και κεφαλογραβιέρα, που διανεμήθηκαν ήδη μέσω του  Προγράμματος σε 26.000 περίπου συμπολίτες μας μέσω 36 δικαιούχων φορέων.

Την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση του Προγράμματος εξέφρασε η κ. Ρένα Καραλαριώτου επισημαίνοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που βασικά είδη διατροφής, πολύτιμα για το καθημερινό τραπέζι, έφτασαν στα χέρια των δικαιούχων. Με τη διανομή και του ελαιολάδου ολοκληρώνεται μια σημαντική προσπάθεια που έγινε από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, προκειμένου είδη πρώτης ανάγκης να φτάσουν γρήγορα   στους συμπολίτες μας  που τα είχαν ανάγκη».

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s