Επίσκεψη του Συλλόγου Αργιθεατών στην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας

DSCN7024

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος».
Η πρόεδρος κ. Αθηνά Μαυραντζά, ο αντιπρόεδρος  κ. Απ. Γούλας,  η γ.γ. κ. Μαρία Μποτού και το μέλος κ. Κατερίνα Παπαϊωάννου, ενημέρωσαν την  κ. Καραλαριώτου  για τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου, ενώ την προσκάλεσαν να παρευρεθεί και να απολαύσει παραδοσιακούς αργιθεάτικους σκοπούς και δρώμενα στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος τους.
Παράλληλα, εξήραν την άριστη έως τώρα συνεργασία που είχαν με την Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας και  ευχαρίστησαν θερμά την κ. Καραλαριώτου  για  το ενδιαφέρον και την έμπρακτη υποστήριξή της στους σκοπούς και τις δράσεις του συλλόγου Αργιθεατών.
Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής  μας κληρονομιάς και τη μεταλαμπάδευσή της στις επόμενες γενιές και τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αργιθεατών συνόδευε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρ. Καλομπάτσιος.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s