Γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα η πλατεία Ταχυδρομείου

 

IMG_0274Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία Ταχυδρομείου που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας με φορείς της πόλης.
Τις εκδηλώσεις άνοιξαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες η συμφωνική ορχήστρα και τα χορωδιακά σχήματα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενώ τα παιδιά περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δώδεκα τυχεροί κέρδισαν από ένα ποδήλατο.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Τετάρτη όπου οι Άγιο–Βασίληδες με τα ξωτικά τους τριγυρνούσαν στο εμπορικό κέντρο της πόλης, διασκέδαζαν μικρούς και μεγάλους και μοιράζαν τα «μαγικά» χαρτάκια για την κλήρωση 12 ποδηλάτων.
Ταυτόχρονα, στο Πνεύμα των Άγιων Ημερών, πραγματοποιήθηκε μία πρωτότυπη και σημαντική εκδήλωση με τίτλο «Το παιδί ζωγραφίζει για το παιδί» με στόχο την ενίσχυση των παιδιών της Λάρισας που νοσούν από νεοπλασματικές ασθένειες.
Μαθητές όλων των βαθμίδων, των σχολείων της Λάρισας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να δημιουργήσουν με αγάπη μια ζωγραφιά που στη συνέχεια θα δώσει χαρά και δύναμη σε κάποια άλλα παιδιά που μάχονται για την ζωή.
Στο Χριστουγεννιάτικο Bazzar, που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Κυριακής, πωλήθηκαν έναντι συμβολικού τιμήματος οι ζωγραφιές των μαθητών και τα έσοδα δόθηκαν στον Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδας Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές παθήσεις «ΙΑΣΩ» που δίνουν καθημερινά έναν σκληρό αγώνα για να κερδίσουν την ίδια τη ζωή.
Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας, τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, τις «Φίλες της Αγάπης» και το Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδας Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές παθήσεις «ΙΑΣΩ».

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s