Υπεγράφη η σύμβαση για ασφαλτόστρωση στο Ευίδριο

d2314aΆμεσα ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της Επαρχιακής Οδού 33 της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που περνάει μέσα από τον οικισμό του Μεγάλου Ευιδρίου, μετά τη σχετική σύμβαση που υπεγράφη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
“Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Μεγάλου Ευιδρίου παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης” τόνισε η κα Ρένα Καραλαριώτου. “Έχουμε ως πρώτο μέλημά μας την οδική ασφάλεια των συμπολιτών μας. Προχωρούμε στην εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου το οποίο θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής αλλά και των διερχόμενων οδηγών”.
Στον παραπάνω δρόμο θα εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης που περιλαμβάνουν την επιλεκτική απόξεση του υπάρχοντος ασφαλτικού οδοστρώματος και τη διάστρωση νέου, σε συνολικό μήκος 500 περίπου μέτρων.
Οι εργασίες που δρομολογεί η Αντιπεριφέρεια Λάρισας θα δώσου ανάσα στους κατοίκους της περιοχής αφού το οδόστρωμα στη συγκεκριμένη θέση παρουσιάζει έντονες ρηγματώσεις και καθιζήσεις, ενώ απαιτείται και προσαρμογή του στα νέα πεζοδρόμια και τις νέες θέσεις αποχέτευσης που έχουν κατασκευασθεί από τον δήμο Φαρσάλων.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s